T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Metselwerk Heerenveen

Wanneer een architect achter zijn tekentafel een kantoorpand of woning ontwerpt, is het de taak van de metselaars om ervoor te zorgen dat het er precies zo uit komt te zien als op de tekening. Heijnen B.V. heeft ruim 60 ervaren metselaars in dienst die deze klus voor u kunnen klaren. Wij zien het als een uitdaging om uw bouwwensen uit voeren zoals u ze in gedachten heeft.

Waarborg voor kwaliteit

Wij hebben in de afgelopen jaren verschillende keurmerken gekregen waarmee wij onze kwaliteit aantonen. Zo is ons bedrijf aangesloten bij de Aannemers Vereniging Metselwerken (AVM). Alleen bedrijven die aan de hoge kwaliteitseisen van de AVM voldoen mogen dit keurmerk voeren. Wij werken alleen met de allerbeste vakmensen en met de beste materialen. Hierdoor zijn we in staat om u de kwaliteit te leveren die uw bouwproject verdient. Onze deskundigheid is zeer veelzijdig, onze metselaars hebben zowel ervaring met woningbouw als met het realiseren van bedrijfs- en andere panden.

Laat ons uw bouwproject verzorgen

Heeft u binnenkort een bouwproject, groot of klein, waarvoor u de juiste vakmensen zoekt, neem dan contact op met Metselwerk Heerenveen en leg ons uw wensen voor. Wij kunnen u deskundig adviseren over de juiste aanpak en de te gebruiken materialen. Wij denken graag met u mee over de beste aanpak voor uw project. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0591-626766 of stuur een e-mail naar info@heijnenemmen.nl. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden of sturen u vrijblijvend een offerte voor uw bouwproject.