T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Metselwerk Groningen

Bent u op zoek naar een specialist in metselwerk in Groningen? Heijnen B.V. is uw partner in deze! Heijnen B.V. is een allround bouwbedrijf met veel ervaring in metselwerk.

Professionals in Groningen voor het beste metselwerk

Sommige mensen willen zelf metselen. Wij raden u echter aan metselwerk te laten doen door professionals. Heijnen B.V. beschikt over maar liefst 40 ervaren metselaars die verschillende projecten op succesvolle wijze hebben afgerond en dit ook voor u kunnen doen. Zij zijn vakkundig en weten van aanpakken. Een efficiënte werkwijze is tenslotte gewenst in de bouw.

Heijnen B.V. in Groningen is zowel particulieren als bedrijven en instellingen tot dienst. Wij hebben ervaring met verschillende bouwprojecten en bijbehorend metselwerk. Van traditionele muurtjes tot creatieve meesterwerken, geen klus is ons te groot!

Hoogwaardig metselwerk in Groningen

Bij Heijnen B.V. in Groningen staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Door alleen te werken met de beste vakmensen, de nieuwste technieken en het beste materiaal kunnen we u kwaliteit en service bieden. Met deze formule hebben we in de loop der jaren verschillende certificaten verdiend, onder andere op het gebied van metselwerk. Heijen B.V. is namelijk aangesloten bij de Aannemers Vereniging Metselwerken (AVM). De AVM draagt zorg voor kwaliteitsmetselwerk in Nederland en wij zijn dan ook trots hier deel van uit te maken.

U kunt Heijnen B.V. in Groningen inhuren voor nieuwbouw of uitbouw, maar wij kunnen ook metselwerk renoveren. Dit kan in de loop der jaren namelijk beschadigen en wij doen er alles aan om dit te herstellen.