T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Metselwerk Gelderland

Voor een professional in metselwerk in Gelderland gaat u naar Heijnen B.V. Wij zijn een allround bouwbedrijf gespecialiseerd in metselen. Wij hebben ervaring met verschillende bouwprojecten en daarbij behorend metselwerk.

Professioneel metselwerk bij Heijnen B.V. in Gelderland

Goed metselwerk laat u doen door de specialisten van Heijnen B.V. Metselwerk vormt de basis voor elke muur en het is daarom van groot belangrijk dit zo goed en zorgvuldig mogelijk te laten doen. Heijnen B.V. werkt met een team van 40 metselaars die ieder veel ervaring hebben. Zij weten precies hoe ze een metsel klus moeten aanpakken en doen slagen. Een goede voorbereiding en calculatie zijn hierbij belangrijk. Ook een efficiënte werkwijze is gewenst. Wij willen onze klanten zo min mogelijk tot last zijn tijdens het bouwproject.

Onze klanten bestaan uit zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Onze klussen variëren van het metselen van traditionele muren tot complexe en creatieve bedrijfspanden. Geen klus is dan ook te groot voor Heijnen B.V.

Certificaten voor metselwerk in Gelderland

Heijnen B.V. heeft verschillende keurmerken op zijn naam staan, onder andere op het gebied van metselwerk. Zo zijn we aangesloten bij de Aannemers Vereniging Metselwerken (AVM). De AVM draagt zorg voor kwaliteitsmetselwerk in Nederland. Kwaliteitsmetselwerk realiseren we door alleen te werken met de beste mensen, de beste materialen en aan de hand van de nieuwste metsel technieken.

U kunt Heijnen B.V. in Gelderland inhuren voor metselwerk, maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor onderhoud en renovatie. Metselwerk beschadigd nu eenmaal. Wij herstellen dit graag voor u ten behoeve van de conditie van uw muren.