T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Metselwerk Friesland

Wanneer u bezig bent met een groot bouwproject, dan krijgt u wellicht ook te maken met metselwerkzaamheden. Metselen is een vak apart en een echt ambacht, dat met precisie en vakkundigheid moet worden gedaan. Goed en stevig metselwerk is immers de basis van ieder bouwwerk. Het is dan ook aan te bevelen om niet zelf te gaan metselen, maar om dit uit te besteden aan een gespecialiseerde vakman. Bouwbedrijf Heijnen in Emmen heeft deze vakmensen in dienst en helpt u dan ook graag bij uw metselwerkzaamheden.

Creatief metselwerk Friesland is een uitdaging

Moderne bouwstijlen zijn allang niet meer rechttoe rechtaan. Wanneer architecten de vrije hand krijgen worden er vaak bijzondere constructies ontworpen. Dat vraagt flexibiliteit van de metselaar, want zo’n constructie dient wel stevig neer gezet te worden. Onze vakmensen zien dankzij hun jarenlange kennis en ervaring in iedere klus een uitdaging en het is dan ook ons doel om elk project op vakkundige wijze succesvol uit te voeren.

Kwaliteit en service

Bouwbedrijf Heijnen beschikt over diverse keurmerken, waarmee wij willen laten zien dat kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel staan. Zo zijn wij bijvoorbeeld aangesloten bij de Aannemers Vereniging Metselwerken (AVM). Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten voor metselwerk Friesland? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Ook kunnen wij in een adviesgesprek samen uw situatie bespreken en kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0591-626766 of door te mailen naar info@heijnenemmen.nl. Wij staan u graag te woord.