T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Metselwerk Drenthe

Voor professioneel metselwerk in Drenthe gaat u naar Heijnen B.V. Wij zijn een ervaren bouwbedrijf met veel ervaring in metselwerk. Geen uitdaging is ons te groot!

Metselwerk in Drenthe laat u doen door Heijnen B.V.

Metselen lijkt makkelijk, maar ervaring is zeker gewenst bij een metsel klus. Heijnen B.V. werkt alleen met vakkundige metselaars die weten hoe ze kwaliteit moeten leveren. Wij beschikken over zo'n 40 metselaars die al vele projecten op succesvolle wijze hebben afgerond voor zowel particulieren als bedrijven in Drenthe en omstreken.

Naast kwaliteit is efficiëntie belangrijk bij bouwprojecten. We willen onze klanten zo min mogelijk storen in het dagelijks leven. Een efficiënte werkwijze kan alleen worden gerealiseerd door goede calculatie en een duidelijk plan van aanpak.

Metselwerk en onderhoud in Drenthe

Naast vakkundige klussers werkt Heijnen B.V. in Drenthe met de beste materialen en volgens de nieuwste metsel technieken. Alleen op die manier kunnen we kwaliteit bewaren en voldoen aan de eisen die de AVM stelt aan professionele metselaars. AVM staat voor Aannemers Vereniging Metselwerken. Deze vereniging draagt zorg voor kwaliteitsmetselwerk in Nederland en wij zijn trots hier onderdeel van te zijn.

Heijnen B.V. in Drenthe kan alle typen muren metselen, van traditionele huizen tot complexe bedrijfspanden. Daarnaast kunt u ons inhuren voor het onderhouden en renoveren van metselwerk. Dit is zeker aan te raken om de conditie van uw muren in stand te houden en de levensduur te verlengen.

Wilt u weten wat de metselaars van Heijnen B.V. voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend informatie en een offerte opvragen bij ons kantoor in Drenthe.