T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Specialist op het gebied van metselwerk in Coevorden 

Start u binnenkort met een nieuw- of aanbouw? Wilt u het bestaande metselwerk rond uw woning vernieuwen? In beide gevallen is de hulp van een specialist op het gebied van metselwerk in Coevorden wenselijk. Heijnen B.V. biedt u de hulp van deze specialist! Onze vakmensen hebben een jarenlange ervaring in het uitvoeren van metselwerk. Zowel voor losse woningen, als voor complete appartementencomplexen. Niet alleen zorgen onze metselaars voor een professionele uitvoering, passend bij uw wensen. Ook voorzien ze u vooraf graag van persoonlijk advies. Uit welke stijlen metselwerk kunt u kiezen? Hoe verschillen deze stijlen onderling van elkaar? Enzovoorts. 

Metselwerk in Coevorden uit laten voeren 

Het is van groot belang dat metselwerk in Coevorden correct wordt uitgevoerd. Op deze manier voorkomt u dat er al snel scheuren in het metselwerk ontstaan, waarlangs vocht in de muur kan trekken. Tegelijkertijd moet de spouwmuur voldoende geventileerd kunnen worden. Het is om deze reden verstandig het metselwerk hier en daar van een klein ventilatierooster te voorzien. Onze metselaars vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u heeft, wanneer u voor nieuw metselwerk in Coevorden kiest. Qua stijl moet het metselwerk aansluiten op het ontwerp van de architect. 

Duurzaam metselwerk in Coevorden van hoge kwaliteit 

Zoals reeds aangehaald, beschikken de metselaars van Heijnen B.V. over een jarenlange ervaring in het uitvoeren van metselwerk rond Coevorden. Daarbij maken we gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, om u te verzekeren van een duurzame oplossing. Combineer het laten uitvoeren van metselwerk met voegwerk. Zo heeft u een totaaloplossing voor uw pand! Naast metsel- en voegwerk, helpt Heijnen B.V. u ook bij lijm- en tegelwerk.