T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Professional op het gebied van metselwerk in Almelo

Wilt u een professional op het gebied van metselwerk in Almelo inschakelen? Heijnen BV helpt u graag verder! Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van metselwerk, voegwerk, tegelwerk en lijmwerk. Zo kunnen we u altijd een totaaloplossing bieden. Bij het metselwerk wat wij voor u kunnen uitvoeren, maken we enkel gebruik van duurzame materialen. Het afbrokkelen of barsten van stenen kan zo voorkomen worden. Evenals dat u de komende jaren geen tot maar weinig omkijken naar uw metselwerk zal hebben. Een fijne gedachte!

Metselwerk in Almelo in verschillende soorten 

Bij metselwerk in Almelo heeft u de keuze uit verschillende vormen van metselwerk. Kiest u voor het horizontaal plaatsen van stenen? Wilt u een rand met verticaal geplaatste stenen boven uw ramen en deuren? Of gaat u wellicht voor een diagonaal geplaatste steen, die de randen van uw dak volgt? De verschillende mogelijkheden op het gebied van metselwerk in Almelo maken dat u uw woning een uniek karakter kan geven. Voordat we voor u aan de slag gaan, geven we u graag een overzicht van uw mogelijkheden. Dit maakt het makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen.

Advies bij metselwerk met Almelo 

Wilt u ook advies van een specialist op het gebied van metselwerk in Almelo en de omgeving hiervan? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. Wanneer u instemt met het advies wat wij u geven, kunnen we voor u aan de slag gaan. Zo geniet u straks van een prachtig aangebracht metselwerk in Almelo, waar u de komende jaren geen omkijken naar zal hebben. Wij zijn aangesloten bij de Aannemers Vereniging Metselwerken (AVM), die toeziet op de kwaliteit die wij leveren.