T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Hulp van een professioneel metselbedrijf in Groningen 

Metselwerk heeft een grote invloed op de uitstraling van uw woning. Kiest u voor een strakke en moderne stijl metselwerk, of geeft u juist de voorkeur aan een klassieke tint? Daarbij voorkomt het metselwerk dat er vocht bij uw woning naar binnen kan sijpelen. In veel woningen vormt vocht een probleem. Het uit zich bijvoorbeeld in vochtplekken op de binnenzijde van uw wanden. Oorzaak van deze vochtplekken kan een slecht onderhouden gevel zijn. Heijnen BV is uw metselbedrijf in Groningen! Wij hebben een jarenlange ervaring in het uitvoeren van metselwerk. 

Advies van ons metselbedrijf bij Groningen 

Niet alleen voert ons metselbedrijf bij Groningen de klus voor u uit. Ook kunnen we u vooraf van persoonlijk advies voorzien. Laat u bijvoorbeeld adviseren over de verschillende vormen van metselwerk die worden aangeboden. Door voorbeelden te tonen van reeds uitgevoerde projecten, kunnen we u inspiratie bieden voor uw eigen woning. Ideaal, wanneer u nog niet volledig voor ogen heeft welke stijl u de buitenzijde van uw huis wilt geven. Wij bieden zowel hulp bij een nieuwbouwproject, als ook bij het renoveren van uw bestaande gevel. In dat geval zorgen we naast het aanbrengen van nieuw metselwerk ook voor het verwijderen van het oude. 

Aan de slag met ons metselbedrijf bij Groningen

Kunt u ook niet wachten tot uw gevel weer als nieuw lijkt? Of wilt u binnenkort beginnen met de afbouw van uw woning? Neem in beide gevallen contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden die u heeft en kunnen direct een vrijblijvende offerte opstellen. Als metselbedrijf bij Groningen helpen we u niet alleen bij het metselwerk, maar bijvoorbeeld ook bij tegelwerk, voegwerk en lijmwerk.