T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Metselbedrijf Heerenveen

Metselwerk is vakwerk en dat beseffen wij als geen ander. Daarom werken bij Heijnen BV uitsluitend goed opgeleide ,vakbekwame metselaars. U kunt er dus van verzekerd zijn dat wanneer u een metselbedrijf Heerenveen zoekt en door ons uw opdracht laat uitvoeren u absoluut kwaliteitswerk zult krijgen. Alleen de beste mensen zijn voor ons goed genoeg. Wij hebben momenteel ruim 60 zeer ervaren metselaars in dienst die hun vak verstaan en die met plezier werken.

Ons metselbedrijf staat garant voor iedere opdracht

Of het nu gaat om metselwerk voor woningen of een bedrijfspand, de professionals van Heijnen steken bij iedere opdracht enthousiast de handen uit de mouwen om er iets moois van te maken. Dat wat door de architect op de tekentafel wordt ontworpen voeren wij graag voor u uit. Mede door ons degelijke vakwerk mogen wij diverse keurmerken voeren, onder andere dat van de Aannemers Vereniging Metselwerken (AVM) waar we uiteraard trots op zijn.

Wilt u een offerte of meer informatie

Heeft u binnenkort een metselklus waarvoor u een betrouwbare aannemer zoekt? Dan bent u bij Heijnen B.V. aan het juiste adres. U kunt via onze website direct een offerte voor uw opdracht aanvragen. Wilt u eerst meer informatie, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0591 – 62 67 66. U kunt ook een e-mail sturen naar info@heijnenemmen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.