T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Uw opdracht in goede handen bij metselbedrijf Heijnen in Gelderland

Sinds het einde van de economische crisis wordt er weer volop gebouwd en gerenoveerd in Nederland. Bent u voor uw project op zoek naar een ervaren metselbedrijf in Gelderland? Dan bent u aan het juiste adres bij Heijnen in Emmen. Wij hebben vele tientallen jaren ervaring met het uitvoeren van het meest complexe metselwerk. De ruim 60 medewerkers die bij ons bedrijf in dienst zijn hebben ruime ervaring en het zijn stuk voor stuk vakmensen. Alleen het beste personeel is voor ons goed genoeg. Wij staan dan ook voor kwaliteit en professionaliteit als het gaat om het afleveren van goed en deugdelijk metselwerk. Uw opdracht is bij ons in goede handen.

Een veelzijdig metselbedrijf in Gelderland

Metselen is vakwerk. Dit vakwerk wilt u zeker niet aan de eerste de beste overlaten. Als architect of projectontwikkelaar wilt u dat uw ontwerp of plan wordt uitgevoerd zoals u het voor ogen heeft. En daarom is het verstandig om hiervoor een ervaren metselbedrijf in Gelderland in te schakelen. Alleen met de juiste kennis en ervaring wordt het pand zoals u dit voor ogen had. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw opdracht naar behoren en binnen de afgesproken planning uit te voeren.

Vraag direct een offerte aan voor uw metselklus

Heeft u een ervaren metselbedrijf in Gelderland nodig? Neem dan direct contact op met Heijnen in Emmen. Wij gaan graag met u om de tafel om uw plannen te bespreken en hiervoor een scherpe, marktconforme offerte aan te bieden. U bereikt ons het snelst via telefoonnummer 0591 - 62 67 66. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.