T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Metselbedrijf Friesland

Metselwerk is een precies klusje waarbij nauwkeurigheid erg belangrijk is. Wij van Heijnen B.V. kunnen u die nauwkeurigheid altijd bieden. Alleen de beste vakmensen behoren tot ons team en daarom kunt u erop vertrouwen dat wij uw metselwerk tot in de puntjes zullen verzorgen. Naast jarenlange ervaring hebben we verschillende kwaliteitskeurmerken in ons bezit en zijn we aangesloten bij de Aannemers Vereniging Metselwerken die zorgt voor kwaliteitsmetselwerk.

Metselbedrijf Heijnen B.V. is overal in Friesland inzetbaar

Heijnen B.V. is in een breed gebied inzetbaar. Zoek je een betrouwbaar metselbedrijf in Friesland? Wij komen zonder problemen overal in Friesland uw metselwerk verzorgen. Naast heel Nederland zijn we ook te vinden in Duitsland. Onze werknemers zijn allemaal goed opgeleid en ervaren. We hebben zo’n dertig ploegen met allround metselaars in dienst. Daarnaast werken we met tien lijmploegen, tien voegers en zo’n vijftien vakbekwame tegelzetters. Mocht u dus naast het metselwerk iemand nodig hebben voor een andere taak, kunt u ook bij ons terecht. Via onze website kunt u onder ‘Offerte’ vrijblijvend een offerte aanvragen. Vul daar uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op.

Metselbedrijf inhuren in Friesland

Het kan natuurlijk zo zijn dat u nog vragen heeft of graag wat meer algemene informatie wilt hebben. Wacht niet langer en neem contact met ons op. Onze medewerkers willen u graag helpen. Stuur ons een e-mail op info@heijnenemmen.nl of bel ons op het telefoonnummer: 0591-626766. Als u specifieke vragen heeft over metselwerk kunt u ook direct naar een van onze specialisten bellen. Neem hiervoor contact op met Marcel Heijnen op het telefoonnummer 06-53156879.