T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Metselbedrijf Drenthe

U wilt een pand bouwen en bent op zoek naar een partner die het beste metselwerk voor u realiseert? Zoek dan niet verder, want wij zijn u graag van dienst. We zijn al sinds 1966 actief is in de woningbouw en bedrijfs- en utiliteitsbouw. Wij werken zowel in Nederland als over de grens. In Duitsland hebben we al sinds de jaren 80 al talloze projecten gerealiseerd. We zijn een bedrijf dat breed inzetbaar is. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, renovatie en groot onderhoud. Bij ons zijn uw werkzaamheden in goede handen.

Vakkundig metselwerk via metselbedrijf Heijnen Emmen

Goed metselwerk vraagt om ervaren en goed opgeleide vakmensen. Wij hebben de beschikking over 60 van deze vakkundige mensen die hun werk verstaan, en geen uitdaging uit de weg gaan. Zij zullen al hun ervaring, vakmanschap en professionaliteit inzetten om uw project tot een goed einde te brengen. Om onze kwaliteit van het metselwerk aan u te garanderen is bouwbedrijf Heijnen B.V lid van de Aannemers Vereniging Metselwerken (AVM). Deze kwaliteitskeurmerk garandeert u dat we alleen werken met de beste vakmensen en de beste materialen zodat u de beste kwaliteit metselwerk krijgt opgeleverd.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie of hebt u liever een offerte op maat, aarzel niet langer en contacteer ons vandaag nog. U kunt ons bellen, mailen, een aanvraag doen voor een vrijblijvende offerte en zelfs volgen via Facebook. Een offerte kunt u eenvoudig via de offerte pagina aanvragen. We nemen vervolgens spoedig contact met u op.