T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Metselaar Twente

Bent u woonachtig in Twente en zoekt u een kwalitatieve en flexibele metselaar. Neem dan contact op met Heijnen B.V. Wij zijn een bedrijf dat werkzaamheden verricht op het gebied van metselwerken, voeg- en tegelwerk, lijmwerk, renovatie, gevelonderhoud en -renovatie. Wij zijn u graag van dienst met ons team van 60 bevoegde en geschoolde metselaars.

Metselaar Twente inhuren

Metselwerk is niet iets wat u zomaar even zelf oppakt. Dat is ook logisch want voor iemand zonder ervaring is het een lastig en tijdrovend klusje, om nog maar niet te spreken van het eindresultaat. Onze metselaars zijn stuk voor stuk ervaren en vakkundig. Ze kunnen alle projecten op een kwalitatief goede manier afronden. Daarom is geen uitdaging te groot voor Heijnen B.V. Wij zijn in het bezit van een aantal belangrijke keurmerken. Zeker op het gebied van metselwerk kunnen wij u extra kwaliteit en service garanderen. We zijn bijvoorbeeld aangesloten bij de Aannemers Vereniging Metselwerken. Een vereniging die bijdraagt aan kwaliteitsmetselwerk. We werken bovendien alleen met de beste mensen en de beste materialen.

Contact metselaar Twente

Wilt u meer informatie hebben of heeft u misschien nog een aantal vragen? Dan kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0591-626766. U kun op onze website ook een offerte aanvragen om zo meer inzicht te krijgen in de kosten. Dit is helemaal vrijblijvend en het enige wat u hoeft te doen is het formuliertje onder het kopje offerte in te vullen. Wilt u direct contact met een metselaar? Bel dan naar 06 53156879. Marcel Heijnen staat u graag te woord.