T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Metselaar Groningen

Het metselwerk bij een bouwproject moet goed en degelijk gebeuren. Het is immers een klus die niet even overnieuw kan worden gedaan als achteraf blijkt dat het metselwerk niet goed was. Er zijn in het verleden bouwprojecten geweest die vele duizenden euro’s schade opliepen omdat het metselwerk niet goed was. U wilt dit natuurlijk voorkomen en daarom zoekt u voor uw bouwproject een ervaren metselaar Groningen. Of het nu gaat om nieuwbouw, aanbouw of renovatie, het metselwerk is in goede handen bij een betrouwbaar metselbedrijf met jarenlange ervaring.

De metselaar Groningen zorgt voor vakwerk

Wilt u vakwerk als het gaat om de metselwerkzaamheden voor uw bouwproject? Geef de opdracht dan aan een ervaren metselaar Groningen. Een metselaar met vele tientallen jaren ervaring op de bouwplaats heeft aan een half woord genoeg om te weten wat u wilt en hoe u het werk gedaan wilt hebben. En daarnaast wordt de klus uiteraard tijdig opgelever

 d, want wij weten als geen ander dat tijd geld is als het om bouwen gaat. Een dag vertraging kan zomaar een heleboel geld kosten en daar willen wij u graag voor behoeden.

Wij sturen u graag een passende offerte voor uw metselopdracht

Heeft u een grote of kleine metselopdracht? Dan sturen wij u hiervoor graag een passende offerte. U kunt ons hiervoor bellen op telefoonnummer 0591 – 62 67 66. Natuurlijk kunt u als u dat prettiger vindt ook een mail sturen. Stuur uw bericht dan naar info@heijnenemmen.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.