T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Metselaar Gelderland

Zoekt u een metselaar in Gelderland die uw metselklusjes op een professionele en nauwkeurige manier aan kan pakken? Wij van Heijnen B.V. kunnen u garanderen dat uw metselwerken snel, nauwkeurig en secuur worden gedaan. We hebben jarenlange ervaring en een groot team van vakkundige en ervaren metselwerkers in dienst. We zijn werkzaam in heel Nederland en in een deel van Duitsland en we staan graag tot uw dienst.

Heijnen B.V. inhuren

Als u ons in wilt huren, kunt u een offerte opvragen op onze website. U hoeft alleen maar het formuliertje in te vullen en wij sturen vrijblijvend een offerte op. Mochten er ook nog andere klusjes op of rond uw huis gedaan moeten worden, kunnen wij u wellicht ook van dienst zijn. We zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd in metselwerken, maar we kunnen ook ingezet worden voor gevelrenovatie en -onderhoud, gevel impregneren, lijmwerk, andere soorten renovatie, tegelwerk en voegwerk. Kwaliteit is bij ons erg belangrijk. We zijn flexibel en veelzijdig en leveren vanzelfsprekend vakmanschap.

Contact metselaar Gelderland

Wij staan u graag te woord bij eventuele vragen en/of opmerkingen. U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@heijnenemmen.nl. Natuurlijk kunt u ons ook bellen: 0591-626766. Op onze website kunt u ook een contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u specifieke vragen over metselwerken? Neem dan contact op met Marcel Heijnen: 06 53156879. Hij kan specifieke vragen beantwoorden over metselen. Voor alle andere vragen, belt u met ons algemene nummer.