T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Professionele metselaar in Drenthe

 

Bent u momenteel bezig met het maken van plannen voor een nieuwbouwwoning of een aanbouw aan uw bestaande pand? De kans is groot dat de hulp van een metselaar in Drenthe gewenst is. Heijnen B.V. is u graag van dienst! Met een ruime ervaring voorzien we u niet alleen van metselwerk. We ondersteunen u ook graag bij voegwerk om u een fraaie buitenmuur te kunnen bieden, volledig passend bij uw wensen. Metselwerk laten uitvoeren lijkt in de basis eenvoudig. De meeste mensen kiezen immers voor een rechte, horizontale manier van metselen. Onze metselaar in Drenthe laat u vooraf graag alternatieven zien, wat uw woning karakter en een unieke uitstraling geeft.

 

Mogelijkheden van onze metselaar in Drenthe

Onze metselaar in Drenthe kan u bijvoorbeeld helpen met horizontaal metselwerk, gecombineerd met een aantal randen waarin voor verticaal metselwerk wordt gekozen. Denk aan de randen net boven of onder de kozijnen van ramen en deuren. Het geeft een speels effect aan de buitenmuur en maakt de woning minder standaard. Aan de hand van foto’s van eerder uitgevoerde projecten kan onze metselaar in Drenthe u een goed beeld geven van de mogelijkheden die u hierbij heeft. Weet u al op welke manier u de buitenmuur wilt laten metselen?

 

Advies van onze metselaar in Drenthe

Neem eens contact op met Heijnen B.V., wanneer u meer informatie wenst over de mogelijkheden die onze metselaar in Drenthe u biedt. Ook vertellen we u graag meer over onze andere diensten. Denk aan het voegwerk, ons lijmwerk en bijvoorbeeld het tegelwerk in de badkamer en keuken van uw woning. Zo leveren we u een totaaloplossing van hoge kwaliteit, naadloos aansluitend op de door u gedeelde wensen.