T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Professionele metselaar in Amersfoort inschakelen

Het op de juiste wijze uitvoeren van metselwerk is van groot belang. Niet alleen wilt u verzekerd zijn van een duurzame oplossing. Ook heeft het metselwerk een grote invloed op de uitstraling van uw woning of bedrijfspand! Niet voor niets kiezen mensen steeds vaker voor het aan laten brengen van verschillende patronen in hun metselwerk. Dit geeft een pand een unieke uitstraling, die past bij de mensen die hier wonen! Kies bijvoorbeeld voor een klassiekere stijl, door bogen in uw metselwerk aan te laten brengen. Bent u op zoek naar een metselaar in Amersfoort of de omgeving hiervan? Wij helpen u graag verder!

Diensten van onze metselaar nabij Amersfoort

Heijnen B.V. heeft een team van zestig ervaren metselaars klaarstaan, om klanten zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bij ons begint een metselproject altijd met een uitgebreide inventarisatie van uw wensen. Welk type voeg past het beste bij uw stenen? Op welke manier wilt u dat de stenen tegen uw pand geplaatst worden? Enzovoorts. Hierbij voorzien we u graag van persoonlijk advies, op basis van onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten metselwerk.

Herstelwerkzaamheden van metselaar in Amersfoort

Niet alleen biedt onze metselaar nabij Amersfoort hulp bij het aanbrengen van nieuw metselwerk tegen uw woning. Ook kunnen we u helpen bij herstelwerkzaamheden! Het kan bijvoorbeeld voorkomen, dat uw voeg beschadigd of versleten is geraakt. In zo’n geval zorgen onze metselaars voor het volledige herstel hiervan. Meer weten over onze diensten op het gebied van metselwerk? Neem vrijblijvend contact met ons op!