T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Lijmwerker Drenthe

Een lijmwerker in Drenthe nodig? In Emmen is Heijnen BV gevestigd. Wie een echte specialist zoekt in het lijmwerk dat bijvoorbeeld bij de woningbouw komt kijken, is hier aan het juiste adres. Dat betekent dus dat er op de juiste wijze met het verlijmen van kalkzandsteen wordt omgegaan. Omdat dit materiaal meer en meer wordt gebruikt, is het goed om gebruik te kunnen maken van de vele kennis die hierin al is opgedaan door de specialisten van Heijnen. Zo kan optimaal resultaat worden geboekt.

Een lijmwerker in Drenthe nodig?

Kalkzandsteen is vooral populair omdat het zoveel voordelen heeft ten opzichte van veel andere materialen. Een lijmwerker in Drenthe kan dus zorgen dat van al deze voordelen optimaal gebruikgemaakt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan de voordelen op het gebied van duurzaamheid. Het materiaal gaat immers lang mee en is goed isolerend. Daardoor zijn er ook direct voordelen te noemen op het gebied van geluidsdichtheid. Kiezen voor het lijmen van kalkzandsteen is dus een hele goede optie voor de bouw van een modern huis.

Neem contact met ons op

Omdat Heijnen BV in Emmen gevestigd is, kan het gemakkelijk een lijmwerker door heel Drenthe aanleveren. Om een offerte op te vragen of een aanvraag te doen, is het mogelijk om ons via verschillende manieren te bereiken. Dat kan bijvoorbeeld door het pand aan de Handelsweg 5 te bezoeken. Ook bellen is mogelijk. Gebruik dan telefoonnummer: 0591-626766. Ook is het sturen van een e-mailbericht een optie. Dat kan via: info@heijnenemmen.nl. Er kan dan direct actie ondernomen worden.