T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Professional op het gebied van lijmwerk in Twente 

Bent u op zoek naar een professional op het gebied van lijmwerk in Twente? Heijnen B.V. helpt u hier graag bij. Wij hebben een ruime ervaring in verschillende vormen van lijmwerk. Zo kunnen we u vrijwel altijd van dienst zijn! Lijmwerk wordt voornamelijk uitgevoerd bij bouwwerkzaamheden, waarbij men kalksteen gebruikt. Het gebruik van kalkzandsteen is populair doordat het materiaal milieuvriendelijk, duurzaam en geluidsisolerend is. Ideaal voor nieuwbouwwoningen! Bij dergelijke projecten wordt kalkzandsteen voornamelijk gebruikt bij binnenmuren. We vertellen u graag meer over hetgeen Heijnen B.V. hierbij voor u kan betekenen. 

Lijmwerk in Twente uit laten voeren bij bouwwerkzaamheden

Zoals reeds beschreven gebruikt men kalkzandsteen steeds vaker bij bouwwerkzaamheden. Dit geldt zowel voor de losse binnenmuren, als voor dragende constructies. Zeker bij een dragende binnenmuur is een degelijke constructie cruciaal. U wilt voorkomen dat een dragende muur verzwakt kan raken, met een instortingsgevaar tot gevolg. Reden genoeg om het lijmwerk in Twente door een professional uit te laten voeren. Heijnen B.V. beschikt over het materiaal en de hulpmiddelen om de draagmuren op een stevige wijze te verlijmen. Niet alleen voeren we het lijmwerk in Twente voor u uit. Ook voorzien we u voorafgaand aan deze werkzaamheden graag van persoonlijk advies. Waarop moet u letten, wanneer u kalkzandsteen gebruikt voor binnenmuren? 

Aan de slag met lijmwerk in Twente

Staat u ook op het punt te beginnen aan bouwwerkzaamheden, waarbij u kalkzandsteen gebruikt? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. Heijnen B.V. informeert u graag over de hulp die wij u kunnen bieden bij deze bouwwerkzaamheden. Ook vertellen we u graag meer over onze expertise en vaste aanpak bij het lijmwerk in Twente. Wist u dat wij in het bezit zijn van verschillende certificaten? We tonen ze u graag!