T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Lijmwerk Friesland

Lijmwerk wordt in de bouw toegepast bij nieuwbouw en grootschalige renovatie. Daarvoor wordt dan gebruik gemaakt van kalksteenblokken, die worden verlijmd om er een wand van te maken. Zo gaat het bouwen van huizen en kantoren vele malen sneller dan met traditionele bakstenen. Lijmwerk Friesland is gespecialiseerd in deze werkzaamheden. Heeft u een bouwproject waarbij verlijmen van kalksteenblokken aan de orde is, dan bieden wij ons bedrijf van harte aan om deze klus voor u op ons te nemen.

Lijmwerk Friesland voor nieuwbouw

Lijmwerk wordt in de bouw tegenwoordig vaak toegepast voor het snel bouwen met kalksteenblokken. Deze worden verlijmd om zo in een korte tijd een muur te kunnen plaatsen. Lijmwerk Friesland kan ervoor zorgen dat uw bouwklus snel vorderingen maakt want dit materiaal is snel en gemakkelijk te verwerken. Daarnaast is het materiaal milieuvriendelijk en isoleert het geluid goed. Dit zal later als het huis klaar is het wooncomfort zeker ten goede komen. Lijmwerk wordt gedaan door bedrijven die hierin zijn gespecialiseerd en die de juiste kennis in huis hebben om deze werkzaamheden goed uit te voeren.

Besteed nu uw klus uit voor het verlijmen van kalksteenblokken

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om uw lijmwerk Friesland uit te besteden? Neem dan contact met ons op. Wij voeren deze werkzaamheden al vele jaren uit en hebben er dus ruime ervaring mee. Wij kunnen u er alles over vertellen en brengen er graag een goede en marktconforme offerte voor uit. Een goed resultaat leveren is ons uiteindelijke doel.