T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Kantoorbouw Emmen

De realisatie van een nieuw kantoorgebouw is een project dat met zorg en aandacht moet worden uitgevoerd. De mensen die er straks gaan werken moeten er een prettige werkomgeving krijgen en het moet als het even kan een duurzaam gebouw worden in alle opzichten. Met IBR Emmen BV heeft u een betrouwbare partner gevonden om dit project naar uw wensen uit te voeren. Door onze jarenlange ervaring met het bouwen van diverse panden waaronder kantoorbouw Emmen weten wij waar we het over hebben.

Kies de juiste partner voor kantoorbouw Emmen

Wilt u een kantoor laten bouwen, dan gaat u natuurlijk op zoek naar de juiste aannemer om dit project te realiseren. In samenwerking met door ons zorgvuldig geselecteerde partners zorgen wij ervoor dat uw bouwproject volledig naar uw wensen en inzichten wordt gebouwd. Uiteraard wordt daarbij al het mogelijke gedaan om de overeengekomen planning te halen. Kantoorbouw Emmen is al vele jaren de specialiteit van ons bedrijf.

Leg nu uw plannen aan ons voor over uw bouwproject

Heeft u plannen voor de realisatie van een kantoorpand in Emmen of omgeving? Leg deze plannen dan aan ons voor. Wij zullen u zo snel mogelijk een passende offerte voorleggen voor de uitvoering van uw project. U kunt ons bereiken via ons mailadres info@ibrbv.nl. Heeft u vragen dan zijn wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar en wel via telefoonnummer 0591 – 314 839. Wij kijken er naar uit om voor u aan de slag te gaan en zullen zorgen voor een passende offerte voor uw opdracht.