T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Impregneerwerk Groningen

U bent op zoek naar impregneerwerk Groningen? Zoekt u niet verder want bij bouwbedrijf Heijnen B.V bent u hiervoor aan het goede adres. Het impregneren van gevels is namelijk een specialisme van ons. Wij werken uitsluitend met de beste middelen en de nieuwste technieken om de beste kwaliteit te kunnen bieden.

Impregneren is beschermen

Bescherm uw gevel tegen weersinvloeden en graffiti. Bij het impregneren van uw gevel wordt de gevel doordrenkt door een vochtwerende, schimmelwerende, graffiti werende of brandvertragende stof. Op deze manier beschermt u uw gevel tegen allerlei invloeden van zowel binnen als buiten, en behoudt de gevel een goede conditie. Ons impregneerwerk zorgt er ook voor dat uw gevel kan “ademen”. Dit houdt in dat vocht dat binnen in het pand aanwezig is naar buiten kan. Naast deze voordelen zorgt impregneren er ook voor dat uw gevel een langere levensduur en lagere onderhoudskosten heeft en dat het pand een beter klimaat en isolatie krijgt. En goede isolatie kan u lagere energiekosten opleveren. Doordat u lagere energiekosten en onderhoudskosten krijgt worden de kosten van het impregneerwerk op termijn gewoon terugverdiend. Dat kunt u toch niet laten liggen? Genoeg redenen dus om uw gevel te laten impregneren.

Laat vandaag nog een offerte opmaken

Vraag vandaag een vrijblijvende offerte aan en maak kennis met onze prijzen en mogelijkheden. U kunt ons bellen op telefoonnummer: 0591-626766 of neem via onze website contact met ons op. Laat uw emailadres en telefoon achter en stel uw vraag, dan laten wij zeker iets van ons horen.