T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Impregneerwerk Friesland

Als u online zoekt op impregneerwerk Friesland is de kans groot dat u bij bouwbedrijf Heijnen B.V uitkomt. Dat is maar goed ook want wij leveren het beste impregneerwerk voor uw gevel. U wit uw mooie gevel, het visitekaartje naar de buitenwereld, toch niet blootstellen aan lelijke vochtplekken en graffiti? Laat uw gevel dan impregneren door ons en uw gevel wordt beschermd en behoudt zijn mooie uitstraling en conditie.

Wat is impregneren?

Impregneren houdt in dat men een bepaald materiaal laat doordringen door een stof, zodat dit materiaal bepaalde eigenschappen verkrijgt; zoals dat het waterafstotend of schimmelwerend wordt. Wij bij Heijnen B.V zorgen natuurlijk voor het impregneren van muren. Voornamelijk de buitenmuren oftewel de gevel. Door het impregneren beschermt u als het ware uw pand. Want door het impregneren zorgen we ervoor dat de buitenkant van uw pand wordt beschermd tegen, vocht, schimmel, brand en graffiti. U krijgt betere isolatie en vocht binnenin het pand kan gewoon naar buiten waardoor er een soort van natuurlijke ventilatie ontstaat. Verder wordt de conditie van uw gevel verbeterd en daarmee natuurlijk ook de levensduur. Tot slot worden uw onderhoudskosten verlaagd wat natuurlijk mooi meegenomen is.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen doen, of wat de beste oplossing is in uw situatie? U kunt ons op verschillende manieren bereiken: via de contactgegevens op onze website en telefonisch op telefoonnummer: 0591-626766. Het is maar net welke contactmogelijkheid voor u het makkelijkst is. Schroom niet en neem contact met ons op.