T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Gevelrenovatie Twente

Gevelrenovatie in Twente laat u doen door de professionals van Heijnen B.V. Wij zijn een bouwbedrijf met veel ervaring in gevelwerken.

Laat uw gevel correct herstellen met de gevelrenovatie van Heijnen B.V. in Twente

Een gevel heeft veel te verduren door alle invloeden van buitenaf. Zo kan zure regen de stenen en voegen beschadigen, door noodweer kunnen er scheuren ontstaan en door vocht kan er schimmel ontwikkelen. Als u uw gevel niet regelmatig laat onderhouden raakt deze in verval en verliest het zijn isolerende vermogen. Zo kan de tocht binnendringen wat niet alleen onprettig is voor de temperatuur in huis, maar wat ook niet bevorderlijk is voor uw energierekening. Daarnaast geeft een gevel in verval uw woning of pand nu niet bepaald een verzorgd uiterlijk.

Als onderhoud al te laat is kunt u de gevel laten herstellen. Dit noemen we ook wel gevelrenovatie. Heijnen B.V. in Twente heeft beschikking over meerdere specialisten die zeer ervaren zijn in gevelrenovatie.

Specialisten in Twente voor professionele gevelrenovatie

Omdat Heijnen B.V. in Twente alleen werkt met de beste vakmensen kunt u altijd rekenen op kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat de gevelrenovatie op professionele wijze wordt uitgevoerd zodat u er weer jaren mee vooruit kan.

Gevelrenovatie begint met een grondige reiniging. Hiermee halen we de oorzaak van het verval weg. Vervolgens wordt de schade hersteld en worden voegen opnieuw gevoegd. We brengen de gevel terug in de originele staat. Tot slot maken we het af met gevelimpregnatie zodat de gevel weer bestand is tegen vocht, brand en schimmel.

Vergeet niet uw gevel na renovatie te onderhouden om te voorkomen dat we binnen een paar jaar weer dezelfde klus moeten uitvoeren.