T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Gevelrenovatie Overijssel

Bent u op zoek naar een specialist in gevelrenovatie in Overijssel? Neem eens contact op met Heijnen B.V. Als bouwbedrijf zijn wij gespecialiseerd in gevelwerken, waaronder gevelrenovatie.

Professionele gevelrenovatie in Overijssel

Als u uw gevels niet regelmatig onderhoudt is de kans groot dat ze in verval raken. Een gevel moet weer en wind doorstaan, helemaal in Nederland. Noodweer kan uw gevel aantasten en u niet meer optimaal beschermen tegen tocht, vocht, hitte en kou. Ten behoeve van de temperatuur in huis en energiekosten is het belangrijk ervoor te zorgen dat uw gevels in goede staat zijn.

Gelukkig kan Heijnen B.V. in Overijssel u helpen. Met onze professionele gevelrenovatie brengen we uw gevel weer terug in de originele staat. We geven uw gevel weer een verzorgde en frisse look, en herstellen het isolerend vermogen. Zo houdt de gevel weer, wind en geluid weer buiten.

De beste gevelwerkers vindt u bij Heijnen B.V. in Overijssel

Om ervoor te zorgen dat u weer jaren vooruit kunt met uw gevel, is het belangrijk dat gevelrenovatie correct wordt gedaan. Heijnen B.V. in Overijssel is uw partner in deze. Wij werken alleen met de beste vakmensen om onze klanten optimale kwaliteit te kunnen bieden.

Bij gevelrenovatie wordt de gevel eerst grondig gereinigd, om oorzaken van de schade weg te halen. Vervolgens vindt het herstel plaats en wordt er opnieuw gevoegd. Als finishing touch impregneren we uw gevel zodat deze weer vocht-, schimmel- en brandwerend is.