T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Gevelrenovatie Groningen

Voor een bedrijf gespecialiseerd in gevelrenovatie gaat u naar Heijnen B.V. in Groningen. Heijnen B.V. is een allround bouwbedrijf gespecialiseerd in onder andere gevelrenovatie. Wij werken alleen met de beste vakmensen om onze klanten optimale kwaliteit te kunnen bieden.

Gevelrenovatie in Groningen laat u doen door Heijnen B.V.

Ondanks dat gevels veel te verduren krijgen worden deze nauwelijks onderhouden. Als gevolg van natuur- en weersinvloeden raken gevels in verval. Er kunnen bijvoorbeeld scheuren ontstaan in de gevel, steen kan verzuren door bijvoorbeeld regen en voegen kunnen langzamerhand verdwijnen. Dit is niet alleen slecht voor de uitstraling van uw woning of pand, de levensduur wordt verkort en kwaliteit van de gevel wordt steeds minder.

Dit kan worden herstelt met gevelrenovatie. Hiermee wordt de oorspronkelijke staat en het isolerend vermogen van de gevel teruggebracht. Heijnen B.V. in Groningen zorgt met een professionele renovatie ervoor dat weer, wind, vocht en geluid weer buiten blijft. Uiteraard zorgen we ervoor dat de gevel zijn authentieke karakter behoudt.

Gevelrenovatie door echte vakmensen uit Groningen

Gevelrenovatie vraagt om een vakkundige aanpak. Heijen B.V. in Groningen beschikt over meerdere specialisten die uw gevel op professionele wijze kunnen renoveren. Bij gevelrenovatie wordt de gevel gereinigd, wordt er opnieuw gevoegd (indien nodig) en wordt de gevel opnieuw geïmpregneerd. Gevelimpregnatie zorgt ervoor dat de gevel weer vochtwerend, schimmelwerend en brandvertragend is.

Als de gevel is gerenoveerd raden we u aan deze regelmatig te onderhouden. Uiteraard kunt u Heijnen B.V. ook inschakelen voor gevelonderhoud. Voor meer informatie over gevelrenovatie of gevelonderhoud kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor in Groningen.