T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Gevelrenovatie Gelderland

Voor professionele gevelrenovatie gaat u naar Heijnen B.V. in Gelderland. Als allround bouwbedrijf zijn wij onder andere gespecialiseerd in gevelrenovatie. Wij herstellen uw gevel op professionele wijze voor een eerlijke prijs.

Professionele gevelrenovatie in Gelderland

Gevels hebben een hoog isoleren vermogen en beschermen u en uw gezin tegen invloeden van buitenaf. Zo houden gevels tocht, vocht en geluid buiten. Tenminste, gevels in goede staat. Door het weer in Nederland raken gevels hier al snel beschadigd. Met goed onderhoud kunt u voorkomen dat ze in verval raken. Helaas vindt gevelonderhoud maar weinig plaatst.

Is uw gevel er ook slecht aan toe en is het deze niet meer te redden met onderhoud? Heijnen B.V. in Gelderland herstelt uw gevel op professionele wijze door middel van gevelrenovatie. Wij brengen de gevel terug in originele staat zodat deze zijn isolerend vermogen weer terug krijgt, evenals een verzorgde uitstraling. Wat vooral gewenst is als het gaat om de gevel van een bedrijfspand.

De beste gevelwerkers vindt u bij Heijnen B.V. in Gelderland

Heijnen B.V. in Gelderland heeft meerdere gevelwerkers tot zijn beschikking die de klus graag voor u klaren. Zij zijn stuk voor stuk ervaren en leveren altijd kwaliteit. Alles om ervoor te zorgen dat uw gevel weer jaren vooruit kan.  

Bij gevelrenovatie wordt uw gevel eerst grondig gereinigd om schadeveroorzakers en aanslag te verwijderen. Daarna wordt de schade hersteld en worden de voegen opnieuw gevoegd. Vervolgens wordt de gevel opnieuw geïmpregneerd.

Als de gevel is gerenoveerd is het aan te raden deze regelmatig te onderhouden. Hier kunt u Heijnen B.V. uit Gelderland uiteraard ook voor inschakelen.