T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Gevelrenovatie Drenthe

Voor gevelrenovatie in Drenthe bent u aan het juiste adres bij Heijnen B.V. Als bouwbedrijf zijn wij gespecialiseerd in onder andere gevelrenovatie. Heijnen B.V. in Drenthe heeft meerdere keurmerken op zijn naam staan en staat dan ook garant voor kwaliteit en service. Bij ons kunt u rekenen op professionele gevelrenovatie voor een eerlijke prijs.

Het belang van gevelrenovatie in Drenthe

Gevelonderhoud wordt nauwelijks uitgevoerd, ondanks dat gevels te maken hebben met invloeden van buitenaf. Vooral in een land als Nederland waar het veel regent en waait kunnen gevels wel een regelmatige onderhoudsbeurt gebruiken. Gebeurt dit niet, dan raakt de gevel in verval en verliest deze zijn isolerende vermogen. Een gevel houdt namelijk tocht, vocht, kou en warmte buiten. Een vervallen gevel kan dan ook oplopende energiekosten tot gevolg hebben. Daarnaast is een vervallen of verkleurde gevel geen aantrekkelijk aanzicht. Helemaal als u een onderneming heeft is het belangrijk de gevel in goede staat te houden.

Met gevelrenovatie kan Heijnen B.V. in Drenthe uw gevel herstellen. Wij reinigen de gevel, voeren voegwerk uit en impregneren de gevel. Een goede impregnatie zorgt ervoor dat u weer wordt beschermt tegen tocht, weer en vocht.  

Heijnen B.V. voor professionele gevelrenovatie in Drenthe

Om jaren vooruit te kunnen met uw gevel is het aan te raden gevelrenovatie te laten doen door professionals. Heijnen B.V. in Drenthe is uw partner in deze. Wij werken met een team ervaren specialisten die elke renovatieklus op professionele wijze aanpakken.

Wij raden u aan de gevel na renovatie goed te onderhouden. Uiteraard kunnen we u hier ook mee helpen. Voor meer informatie over onze diensten kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers in Drenthe.