T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Gevelonderhoud Twente

Professioneel gevelonderhoud in Twente laat u doen door Heijnen B.V. Heijnen B.V. zit al jaren in het vak en is zowel particulieren als bedrijven en instellingen op succesvolle wijze tot dienst geweest.

Heijnen B.V. in Twente voor gevelonderhoud

Een gevel heeft veel te verduren in een land als Nederland waar het relatief veel regent en waait. Weersinvloeden, maar ook andere invloeden van buitenaf zijn niet bevorderlijk voor de staat van uw gevel. Een slechte gevel laat al snel tocht, vocht en geluid door. Tevens is een lelijke gevel niet bepaald uitnodigend. Gevelonderhoud is dan ook van groot belang.

Door uw gevel regelmatig een onderhoudsbeurt te geven voorkomt u dat de gevel steeds meer beschadigt, verkleurt en in verval raakt. Heijnen B.V. in Twente is gespecialiseerd in gevelonderhoud en zorgt ervoor dat uw gevel zijn isolerende vermogen behoudt en er weer fris en schoon uitziet.  

Professioneel gevelonderhoud in Twente

Heijnen B.V. heeft vele certificaten op zijn naam staan en staat dan ook garant voor kwaliteit. Dat geldt ook voor onze gevelwerken. Als u ons inschakelt voor gevelonderhoud kan u gevel weer jaren vooruit. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en dit kunnen we alleen leveren door te werken met de beste mensen. Onze gevelwerkers zijn professioneel, ervaren en weten van aanpakken.

Als u Heijnen B.V. in Twente inschakelt voor gevelonderhoud zal onze specialist de gevel allereerst grondig reinigen. Zo wordt aanslag verwijderd dat verder verval kan veroorzaken. Vervolgens worden de voegen gecontroleerd en gevuld waar nodig. Tot slot voorziet de specialist de gevel van een impregneermiddel dat ervoor zorgt dat de gevel weer vocht-, schimmel en brandwerend is.