T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Gevelonderhoud Overijssel

Voor gevelonderhoud in Overijssel gaat u naar Heijnen B.V. Heijnen B.V. is een allround bouwbedrijf met brede ervaring in gevelwerken, waaronder gevelonderhoud.

Heijnen B.V. voor gevelonderhoud in Overijssel

In de loop der jaren zal een gevel beschadigen en verkleuren door natuur- en weersinvloeden. Om de levensduur van uw gevel te bewaren is het nodig dat u de gevel regelmatig een onderhoudsbeurt geeft. Doet u dit niet, dan kan de gevel in verval raken. Gevolg is dat de gevel zijn isolerende vermogen verliest en steeds minder aantrekkelijk wordt. Wat erg zonde is, de gevel is tenslotte het aanzicht van uw woning of pand.

Dit alles kan dus worden voorkomen met gevelonderhoud. Heijnen B.V. is uw partner in deze! Wij werken met gekwalificeerde gevelwerkers die de klus professioneel en snel voor u klaren.

Gevelonderhoud door echte vakmensen uit Overijssel

Een onderhoudsbeurt bestaat bij Heijen B.V. in Overijssel uit de volgende onderdelen:

  • Reinigen van de gevel
    Er is een grondige reiniging nodig om aanslag, schimmel en mos te verwijderen. Dit zijn vaak veroorzakers van beschadigingen. Mocht er graffiti op uw gevel zitten dan kunnen we dit verwijderen met speciale gevelreiniging.
  • Opnieuw voegen
    Voegen kunnen ook beschadigen na een aantal jaar. Dit kan uiteraard opnieuw worden gevoegd.
  • Impregneren van gevel
    Het is belangrijk dat de schone stenen en voegen de komende jaren beschermd blijven. Dit doen we door de gevel te impregneren met vocht-, schimmel en brandwerend impregneermiddel.

Voor meer informatie over gevelonderhoud of andere gevelwerken kunt u vrijblijvend contact opnemen met Heijnen B.V. in Overijssel. Onze medewerkers informeren u graag!