T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Specialist op het gebied van gevelonderhoud in Groningen 

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van gevelonderhoud in Groningen? Heijnen B.V. staat voor u klaar, om de gewenste hulp te bieden. Gevelonderhoud kan bestaan uit verschillende stappen. Laat de voegen in uw gevel vernieuwen, of kies zelfs voor een gedeeltelijke vervanging van het bestaande metselwerk. Mogelijk zijn stenen ernstig versleten of aangetast, passen ze niet meer bij uw smaak of wilt u ze om een andere reden laten vervangen. De ervaring die wij hebben opgebouwd in gevelonderhoud in Groningen komt goed van pas bij het vernieuwen van uw gevel! 

Gevelonderhoud in Groningen uitvoeren 

Wist u dat u bij het vernieuwen van uw voegwerk uit verschillende soorten voegen kunt kiezen? Datzelfde geldt voor het vervangen van bestaand metselwerk. Laat stenen bijvoorbeeld haaks op elkaar plaatsen in sommige delen van de gevel. Het geeft uw woning een stijlvolle, moderne look! We laten u graag een aantal voorbeelden zien van de mogelijkheden die u heeft bij het laten uitvoeren van gevelonderhoud in Groningen. Bij het uitvoeren van gevelonderhoud maken we standaard gebruik van kwalitatief zeer goede materialen. Zo bent u ervan verzekerd, dat de gevel een lange tijd mooi blijft! 

Aan de slag met gevelonderhoud in Groningen

Wilt u uw gevel laten onderhoud op korte termijn? Neem eens contact met ons op, zodat we u hierbij kunnen helpen. Samen stellen we een plan van aanpak op, zodat uw gevel er straks volledig naar uw wens uitziet. Pas wanneer u met dit plan instemt gaan we aan de slag. Graag maken we een afspraak om nader kennis te maken en u meer te vertellen over de opties die Heijnen B.V. u kan bieden.