T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Gevelonderhoud Groningen

Voor gevelonderhoud in Groningen gaat u naar Heijnen B.V. Bij Heijen B.V. staan service en kwaliteit hoog in het vaandel, ook als het gaat om gevelonderhoud. Na een hoogwaardige onderhoudsbeurt van Heijnen B.V. kan de gevel weer jaren vooruit.

Heijnen B.V. in Groningen vertelt u graag over het belang van gevelonderhoud

Gevelonderhoud is nodig om de kwaliteit en het uiterlijk van de gevel in stand te houden. Een gevel is continu onderhevig aan invloeden van buitenaf en kan beschadigen en verkleuren. Om te voorkomen dat de gevel volledig in verval raakt, moet deze regelmatig worden onderhouden.

Alleen als u uw gevel laat onderhouden door een professional blijft deze mooi en behoudt het zijn isolerende vermogen. Want een huis met een slechte gevel is niet goed beschermt tegen vocht, tocht, hitte en kou. U kunt zich voorstellen dat door tocht in huis de energierekening flink kan oplopen. Heijnen B.V. lost het door middel van gevelonderhoud graag voor u op!

Professioneel gevelonderhoud in Groningen

Heijnen B.V. in Groningen heeft in de afgelopen jaren vele gevels voorzien van een onderhoud. Onze klant bestaan uit particulieren, bedrijven en instellingen. Wij werken met gekwalificeerde vakmensen die zeer ervaren zijn in gevelonderhoud. Zij klaren de klus op professionele en efficiënte wijze, zodat u binnen no-time weer een prachtige en sterke gevel heeft!

Bij gevelonderhoud wordt de gevel grondig gereinigd om alle aanslag te verwijderen die kunnen zorgen voor beschadigingen. Indien nodig wordt er opnieuw gevoegd. Als laatst wordt de gevel geïmpregneerd, zodat de gevel weer jaren mee kan.