T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Gevelonderhoud Gelderland

Bent u op zoek naar een bedrijf in Gelderland gespecialiseerd in gevelonderhoud? Laat u eens informeren door Heijnen B.V. Wij zitten al jaren in het vak en hebben vele gevels voorzien van een goede onderhoudsbeurt. U kunt als particulier en bedrijf terecht bij ons bedrijf in Gelderland voor vakkundig gevelonderhoud.

Met gevelonderhoud van Heijnen B.V. in Gelderland kan u gevel weer jaren vooruit

Een gevel moet weer en wind doorstaan en heeft dan ook redelijk wat te verduren in een regenachtig land als Nederland. Naast weersinvloeden kunnen natuurinvloeden uw gevel ook aantasten. Om te voorkomen dat de gevel volledig in verval raakt in het belangrijk deze regelmatig te onderhouden. Zo blijft uw gevel in goede conditie, behoudt hij zijn isolerende vermogen en verzorgde uitstraling.

Heijnen B.V. in Gelderland is gespecialiseerd in gevelwerken, waaronder gevelonderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw gevel er weer goed uitziet en u blijft beschermen tegen tocht, vocht, hitte en kou.  

Vakkundig gevelonderhoud in Gelderland

Heijnen B.V. in Gelderland heeft vele certificaten op zijn naam hebben staan, dus u kunt altijd rekenen op kwaliteit. Deze kwaliteit kunnen we leveren door alleen te werken met de beste vakmensen. Onze gevelwerkers zijn professioneel, ervaren en weten van aanpakken. Zij hebben een brede productkennis en werken aan de hand van de nieuwste technieken.

Als een van onze specialisten uw gevel een onderhoudsbeurt geeft wordt de gevel eerst grondig gereinigd. Zo wordt aanslag verwijderd dat verder verval kan veroorzaken. Daarna worden de voegen gecontroleerd en opnieuw gevoegd. Tot slot voorziet de specialist de gevel van een impregneermiddel dat ervoor zorgt dat de gevel weer vocht-, schimmel en brandwerend is.