T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Gevelonderhoud Drenthe

Bent u op zoek naar een bedrijf in Drenthe gespecialiseerd in gevelonderhoud? Neem eens contact op met Heijnen B.V. Wij zijn een bouwbedrijf met veel ervaring in gevelwerken, waaronder gevelonderhoud.

Gevelonderhoud nodig in Drenthe? Ga naar Heijnen B.V.

Een gevel kan makkelijk beschadigen en verkleuren door natuur- en weersinvloeden. Door uw gevel regelmatig te onderhouden blijft deze in goede staat. Dit is erg belangrijk, omdat een gevel in slechte conditie niet alleen snel lelijk wordt, maar ook vocht en tocht doorlaat. Vocht kan schimmel veroorzaken en tocht een onaangename temperatuur. Niet te vergeten een hoge energierekening. Om dit alles te voorkomen moet er regelmatig gevelonderhoud plaats vinden.

Hier kunt u Heijnen B.V. in Drenthe voor inschakelen, dan wordt het onderhoud altijd goed uitgevoerd. Heijnen B.V. werkt met gekwalificeerde vakmensen met veel ervaring in gevelonderhoud.

Professioneel gevelonderhoud in Drenthe

Als u Heijen B.V. in Drenthe inhuurt voor gevelonderhoud gaan we als volgt te werk:

  • Reinigen van de gevel
    Door de gevel grondig te reinigen wordt aanslag, schimmel en mos verwijderd, wat vaak de oorzaken zijn van beschadiging. Met speciale gevelreiniging kan ook graffiti worden verwijderd.
  • Opnieuw voegen
    Als de gevel in slechte staat is kan het nodig zijn opnieuw te voegen. Ook voegen kunnen beschadigen en langzamerhand verdwijnen. Als dit is gebeurd vullen wij de voegen opnieuw.
  • Impregneren van gevel
    Door de reiniging is de gevel als het ware gestript. Zowel de gevel als de nieuwe voegen moeten worden geïmpregneerd om deze weer vocht-, schimmel en brandwerend te maken.

Wilt u weten wat Heijnen B.V. kan betekenen voor u gevels? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Drenthe.