T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Laat ons partner van uw aannemersbedrijf in Twente worden 

Bent u op zoek naar een professionele partner voor uw aannemersbedrijf in Twente, gespecialiseerd in onder meer metsel- en voegwerk? Heijnen B.V. maakt graag eens kennis met uw onderneming. Onze professionele vakmensen hebben een jarenlange ervaring in het aanbrengen van verschillende soorten voegen. Het maakt dat u klanten van uw aannemersbedrijf in Twente een breed scala aan mogelijkheden kunt bieden bij projecten. Vaak is er veel meer mogelijk dan opdrachtgevers op voorhand verwachten. Heijnen B.V. helpt u echter niet alleen met metselwerk. We vertellen u er graag meer over. 

Specialisten voor uw aannemersbedrijf in Twente 

Naast het voegwerk wat we voor uw aannemersbedrijf in Twente uit kunnen voeren, helpen we u ook graag bij metsel-, tegel- en lijmwerk. Het zijn specialistische klussen, welke u op professionele wijze uit wenst te laten voeren. Dit voorkomt dat het tegelwerk opnieuw moet worden uitgevoerd, of dat het metselwerk bijvoorbeeld niet duurzaam genoeg is. Wij maken gebruik van materialen van een zeer hoge kwaliteit. Zo bieden we standaard oplossingen waar opdrachtgevers lange tijd plezier van hebben. Naast metsel-, voeg-, tegel- en lijmwerk bij bouwprojecten, kunt u ook bij renovatieprojecten op Heijnen B.V. rekenen. 

Aannemersbedrijf in Twente als particulier inschakelen 

Bent u als particulier op zoek naar een geschikt aannemersbedrijf in Twente voor uw klus? Ook in dat geval helpt Heijnen B.V. u graag verder. Zelf kunnen we u als aannemersbedrijf in Twente helpen bij de reeds genoemde werkzaamheden (lijm-, tegel-, metsel- en voegwerk). Voor andere bouwwerkzaamheden in en rondom uw woning verwijzen we u graag naar een van onze partners. Samen zorgen we dat uw klus vakkundig en op relatief korte termijn voor u wordt uitgevoerd!