T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Welkom bij Heijnen B.V. - Het meest betrouwbare aannemersbedrijf in Ter Apel

Welkom bij Heijnen B.V., hét aannemersbedrijf dat al bijna 50 jaar actief is in de bouwsector. Wij zijn gespecialiseerd in utiliteits- en woningbouw en hebben een uitstekende reputatie opgebouwd in Ter Apel en omgeving. Als betrouwbare partner bieden wij hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap bij elk project dat wij uitvoeren. Onze flexibiliteit stelt ons in staat om aan de diverse behoeften van particuliere klanten, instellingen en bedrijven te voldoen. Of het nu gaat om metselwerk, voegwerk, tegelwerk of lijmwerk, Heijnen B.V. staat voor u klaar met een ervaren team van specialisten.

Uw project, onze expertise

Heijnen B.V. heeft een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van utiliteits- en woningbouwprojecten. Onze deskundigheid en ervaring stellen ons in staat om projecten van elke omvang en complexiteit aan te pakken. Of u nu een nieuwbouwproject wilt realiseren, een renovatie wilt uitvoeren of groot onderhoud nodig heeft, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen. Met een team van meer dan 100 toegewijde medewerkers beschikken wij over de capaciteit en het vakmanschap om zelfs de meest veeleisende projecten succesvol af te ronden.

Neem vandaag nog contact met ons op

Bent u op zoek naar een betrouwbaar aannemersbedrijf in Ter Apel? Zoek niet verder, want Heijnen B.V. is de juiste keuze voor al uw bouwbehoeften. Onze klantgerichte aanpak en uitgebreide expertise stellen ons in staat om uw project tot een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in op onze website. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend advies.