T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Besteed metselwerk uit als aannemersbedrijf in Gelderland 

Heeft u een aannemersbedrijf in Gelderland en wilt u het metsel-, lijm-, voeg- en tegelwerk bij klussen uitbesteden aan een professional? Heijnen B.V. staat voor u klaar om hulp te bieden tijdens bouw- en renovatieprojecten. Met een jarenlange ervaring in het uitvoeren van dergelijke werkzaamheden, verzekeren we u van een fraai eindresultaat. Ook wanneer u als particulier op zoek bent naar een aannemersbedrijf in Gelderland helpen we u graag verder. Samen bekijken we welke werkzaamheden binnen uw bouwproject door de specialisten van Heijnen B.V. kunnen worden uitgevoerd. 

Aannemersbedrijf in Gelderland voor tegelwerk 

Metsel-, lijm-, voeg- en tegelwerk is een specialiteit. Het is niet eenvoudig om dergelijke klussen zelf uit te voeren, daar de kans op fouten relatief groot is. Denk bijvoorbeeld aan tegels die scheef op de muur komen te zitten, of tegels die net iets uitsteken. Niet alleen geeft het de ruimte een onverzorgde uitstraling, ook brengt het herstel hiervan onnodig hoge kosten met zich mee. Met meer dan 50 jaar ervaring helpen we uw aannemersbedrijf in Gelderland of u als particulier met passend advies en een vakkundige uitvoering. 

Advies van een aannemersbedrijf in Gelderland 

Heijnen B.V. kan u als aannemersbedrijf in Gelderland met een specialisatie in metsel-, lijm-, voeg- en tegelwerk van persoonlijk advies voorzien als u aan de slag gaat met een nieuwbouw, aanbouw of verbouw van uw woning. Wist u dat er verschillende soorten voegwerk zijn? Vaak wordt gedacht dat de voeg altijd recht en strak moet zijn. U kunt de voeg echter ook een stoere of bijvoorbeeld klassieke uitstraling geven. Passend bij het type woning dat u heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen.