T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Kies voor de hulp van een ervaren aannemersbedrijf in Friesland 

Overweegt u uw woning te verbouwen, of wilt u een aanbouw bij uw huis? Heijnen B.V. voorziet u als aannemersbedrijf in Friesland graag van de gewenste hulp. Wij inventariseren uw wensen, om op basis daarvan tot een plan te komen voor de ontwikkeling van uw aanbouw, verbouw of nieuwbouw. Onze specialisatie ligt in het metsel-, lijm-, voeg- en tegelwerk. Zo helpen we u niet alleen een nieuwe wand te plaatsen, maar kunnen we deze ook direct voor u betegelen of van het gewenste metselwerk voorzien. Voor welke klus zoekt u een professioneel aannemersbedrijf in Friesland? 

Aannemersbedrijf in Friesland met een ruime ervaring

In de afgelopen jaren hebben wij een ruime ervaring opgedaan in het uitvoeren van diverse bouwwerkzaamheden. Op deze manier voorzien we u niet alleen van een professionele uitvoering bij klussen. Ook denken we graag met u mee! Welke materialen zijn het meest geschikt voor de realisatie van uw wensen? Welke stijl metselwerk past het beste bij de rest van uw woning? Enzovoorts. Door de verschillende opties voor u op een rijtje te zetten, helpen we u keuzes makkelijker te maken. Pas wanneer u volledig tevreden bent met het ontwikkelde plan, gaan we voor u aan de slag. 

Hulp van ons aannemersbedrijf in Friesland inschakelen

Wilt u meer weten over hetgeen Heijnen B.V. voor u kan betekenen? Bent u benieuwd naar het werk wat wij reeds hebben uitgevoerd? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We laten u graag voorbeelden van eerdere projecten zien. Ook staan we klaar om uw vragen te beantwoorden. Laten we aan de slag gaan om uw droomhuis te realiseren!