T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Vakkundig aannemersbedrijf bij Emmen 

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van metselwerk, voegwerk of bijvoorbeeld tegelwerk? Kies voor de hulp van de vakmensen van ons aannemersbedrijf bij Emmen. Hier staat men voor u klaar, om uw voegwerk te vernieuwen of nieuw metselwerk aan te brengen. Dat laatste is wenselijk wanneer u bijvoorbeeld voor een aanbouw aan uw woning kiest, of een nieuwbouwproject start op een bouwkavel. Onze jarenlange ervaring in het vak helpt ons u te verzekeren van een fraai eindresultaat. Daarbij maakt deze ervaring dat we u vooraf persoonlijk kunnen adviseren over uw mogelijkheden. 

Diensten van ons aannemersbedrijf in Emmen 

Heijnen B.V. biedt u als aannemersbedrijf bij Emmen verschillende diensten aan. Naast het metselwerk bij een aan- of nieuwbouwproject en het voegwerk bij bijvoorbeeld een renovatie, kunt u ook voor tegel- en lijmwerk bij ons terecht. Mogelijk wenst u de keuken in huis te vernieuwen of verwacht u binnenkort uw badkamer te renoveren. Wij zorgen dat het bestaande tegelwerk verwijderd wordt, om de wanden van een nieuwe laag tegels te kunnen voorzien. Bij zowel het voegwerk, als bij bijvoorbeeld tegelwerk heeft u de keuze uit verschillende stijlen. Kiest u voor een strakke en moderne voeg, of geeft u de voorkeur aan een klassieke voeg? 

Aan de slag met ons aannemersbedrijf bij Emmen 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wanneer u meer wilt weten over de diensten die ons aannemersbedrijf bij Emmen u biedt. Samen kijken we hoe onze vakmensen u van dienst kunnen zijn. Ook laten we u graag voorbeelden zien van projecten die eerder door ons uitgevoerd zijn. U vindt hier foto’s van op onze website.