T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Aannemersbedrijf Drenthe

Het vinden van een vakman voor het uitvoeren van tegelwerk en bijbehorende werkzaamheden is soms een hele klus. Het zetten van tegels is vakwerk en dit kan niet iedereen zomaar. Dus als u een aannemersbedrijf Drenthe zoekt dat goede tegelzetters kan leveren dan is het zaak om niet over één nacht ijs te gaan. Heijnen in Emmen heeft inmiddels vele jaren ervaring met het leveren van uitstekend tegelwerk. Wij doen zowel renovatieprojecten als nieuwbouw, en zowel woningbouw als kantoorpanden. Voor alle tegelklussen kunt u bij ons terecht.

Kies een degelijk aannemersbedrijf Drenthe voor uw opdracht

Het tegelwerk in een nieuwbouwproject moet goed gebeuren. Als u woningen bouwt en deze worden opgeleverd met niet goed geplaatst tegelwerk kunt u ervan verzekerd zijn dat u hier klachten over krijgt. Vrijwel alle huizenkopers laten de woning voor oplevering inspecteren door een bouwkundige en deze zal slecht tegelwerk direct opmerken en als geconstateerd gebrek noteren. En dan zult u als bouwbedrijf de tekortkomingen moeten laten herstellen. Wij zorgen ervoor dat het tegelwerk in één keer goed gaat en dat de uiteindelijke huiseigenaren hier tevreden over zijn. Zo bespaart u geld en tijd.

Wij sturen u graag een offerte voor uw tegelwerkopdracht

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer Drenthe met ruime ervaring voor uw opdracht voor het zetten van tegels, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0591 – 62 67 66. Of stuur een mail naar info@heijnenemmmen.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.