T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Hulp van professioneel aannemersbedrijf bij Drachten 

Start u binnenkort aan een renovatie van de badkamer of keuken in huis? Wilt u de buitenmuur opnieuw laten voegen? Gaat u op korte termijn aan de slag met de bouw van en geheel nieuwe woning? In dergelijke situaties kan de hulp van ons aannemersbedrijf bij Drachten wenselijk zijn. Heijnen B.V. zorgt dat uw metselwerk, lijmwerk, voegwerk en tegelwerk op professionele wijze worden uitgevoerd. Onze vakmensen hebben een jarenlange ervaring in dit werk. Het maakt niet alleen dat u verzekerd bent van een fraai eindresultaat. Ook kunnen we u vooraf adviseren over de verschillende mogelijkheden die u heeft. Wist u dat u voor verschillende stijlen voegen kunt kiezen? 

Advies van aannemersbedrijf bij Drachten 

Ons aannemersbedrijf bij Drachten legt u de verschillende opties voor, op basis van de wensen die u met ons deelt. Op basis van deze opties helpen we u tot een weloverwogen keuze te komen, geheel passend bij de stijl van uw woning. Bij de uitvoering van het metselwerk, lijmwerk, tegelwerk en voegwerk maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief goede materialen. Op deze manier weet u zeker, dat u voor een duurzame oplossing kiest. U wilt voorkomen dat het voegwerk al snel opnieuw moet worden uitgevoerd door een afbrokkelende voeg in de buitenmuur. Hetzelfde geldt voor de voeg tussen de tegels in de badkamer. Deze moeten waterdicht zijn. 

Aannemersbedrijf bij Drachten inschakelen 

Neem eens contact op met ons aannemersbedrijf bij Drachten, zodat we nader kennis kunnen maken. We inventariseren graag uw wensen om te bepalen welke hulp we u kunnen bieden bij een renovatie van uw badkamer, buitenmuur of woning als geheel. Kijk ook eens op onze website, waar u meer informatie vindt over de verschillende diensten die we u aanbieden.