T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Hulp van aannemers bij Emmen 

Als ervaren aannemers bij Emmen helpen we onze opdrachtgevers onder meer bij hun metsel-, lijm-, voeg- en tegelwerk. Het verzekert hen van een fraaie gerenoveerde gevel, een nieuwe badkamer of bijvoorbeeld de oplevering van nieuwbouwwoningen. Op welke wijze kan Heijnen B.V. u van dienst zijn als aannemer bij Emmen? Kijk alvast eens naar het overzicht van projecten waar we eerder bij betrokken zijn geweest op onze website. Het geeft u een goed beeld van de kwaliteit die u van onze vakmensen mag verwachten. Met een jarenlange ervaring in het vak voorzien we u niet alleen van een vakkundig uitgevoerde oplossing, maar geven we u ook graag advies op maat. 

Aannemers bij Emmen voor verschillende diensten 

Het uitvoeren van metsel- en bijvoorbeeld voegwerk is een specialistische klus. Laat het over aan de vakman, om verzekerd te zijn van een fraai eindresultaat. Bij het metsel- en voegwerk heeft u verschillende opties. Kiest u bijvoorbeeld voor een strakke, moderne stijl of gaat u voor een klassieke afwerking van de gevel? Laat u stenen daarbij volledig horizontaal tegen de muur plaatsen, of kiest u voor een speels ontwerp met enkele diagonale of verticale lijnen? Naast het metsel- en voegwerk wat we u als aannemer bij Emmen aanbieden, voorzien we u ook graag van ondersteuning bij lijmwerk en bijvoorbeeld bij het tegelen van een wand. Net als voeg- en metselwerk zijn ook dit typisch klussen voor een specialist. 

Advies van ervaren aannemers bij Emmen 

Zoals eerder aangehaald werd voorzien we u als aannemer bij Emmen niet uitsluitend van ondersteuning bij de uitvoering van werkzaamheden. Ook bieden we u graag persoonlijk advies. Op basis van de wensen die u met ons deelt, vertellen we u meer over uw mogelijkheden en de voor- en nadelen daarvan. Het helpt u tot een weloverwogen keuze te komen.