T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Ervaren aannemer in Emmen inschakelen

 

Voor het uitvoeren van verschillende werkzaamheden in en rondom uw woning kan de hulp van een ervaren aannemer in Emmen wenselijk zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanbrengen van nieuw voegwerk, wanneer de bestaande voeg in de buitenmuur begint af te brokkelen. Laat u de voeg niet vernieuwen, dan loopt u het risico dat er vocht tussen de stenen door richting uw binnenmuur trekt. Het kan een vervelende vochtschade tot gevolg hebben. Ook bij tegelwerk in de badkamer of keuken van uw woning kan de hulp van een aannemer in Emmen prettig zijn. U wilt er zeker van zijn dat het tegelwerk strak op de muur zit.

 

Aanpak van onze aannemer in Emmen

Onze aannemer in Emmen start met een inventarisatie van uw wensen. Heeft u al een beeld bij het type voeg wat u in de buitenmuur terug wilt laten komen? Bent u op de hoogte van de verschillende soorten voegstijlen waaruit u kunt kiezen? Naast het voegwerk wat we voor u uit kunnen voeren, helpen we u ook graag bij metselwerk, lijmwerk en tegelwerk. Zo kunnen we u een volledig nieuwe wand leveren, zowel aan de binnen- als buitenzijde van uw pand. De ervaring die wij door de jaren heen hebben opgebouwd komt hierbij goed van pas.

 

Advies van professionele aannemer in Emmen

Wilt u meer weten over de hulp die onze aannemer in Emmen u kan bieden? Bent u benieuwd op welke manier wij klussen aanpakken? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We adviseren u graag! Op onze website vindt u foto’s en referenties van projecten die onze aannemer bij Emmen eerder uitgevoerd heeft voor opdrachtgevers. Het geeft u een goed beeld van de kennis en kunde die we u kunnen bieden.