T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Aannemer Groningen

Zoekt u een aannemer in Groningen en omgeving? Voor bijvoorbeeld renovatiewerkzaamheden aan openbare of utiliteitsgebouwen? Of voor het gevelonderhoud van bepaalde bedrijfspanden? Dan kunt u hiervoor contact opnemen met Heijnen B.V. Bouwbedrijf Heijnen uit Emmen voorziet in al uw tegelzet-, metsel- en lijmwerkzaamheden aan banken, schoolgebouwen of in gemeentegebouwen. Met de nodige expertise in de diverse gelederen van de organisatie staan wij al jaren garant voor kwalitatief hoogstaande diensten.

Raadpleeg Bouwbedrijf Heijnen als uw aannemer in Groningen

Heijnen B.V. is VCA gecertificeerd en heeft inmiddels vele projecten op de naam staan van voegwerk tot tegelzetactiviteiten van op de Waddeneilanden tot in Duitsland. Indien u dus een keuken of een badkamer wilt laten betegelen in Groningen of omstreken, dan zijn wij tot uw dienst. Wij hebben ervaring in verschillende soorten tegelzetwerk; van het leggen van patronen tot de traditionele legmethodes. Ook op het gebied van het impregneren en renovatie van verouderde gebouwen is Heijnen B.V. gespecialiseerd.

Neem contact op met bouwbedrijf Heijnen B.V.

Voor meer info kunt u contact opnemen per telefoon door naar 0591 626766 te bellen of door een mail te sturen naar info@heijnenemmen.nl. Bouwbedrijf Heijnen B.V. is gelegen aan de Handelsweg 5 te Emmen. U kunt een offerte door ons laten opmaken en als u vragen hebt of nieuwsgierig bent naar onze verschillende tegelzetwerkzaamheden dan kunt u ons hiervoor raadplegen. Voor vragen over tegelwerk kunt u Manfred Heijnen het beste raadplegen en voor vragen omtrent metselwerk Marcel Heijnen.