T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Partner van de ervaren aannemer in Gelderland 

Heijnen B.V. werkt regelmatig samen met de ervaren aannemer in Gelderland. Niet voor niets, want de ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd komt goed van pas bij de uitvoering van tal van verschillende bouwprojecten. Denk bijvoorbeeld aan een aanbouw aan een bestaande woning, de bouw van een geheel nieuwe woning, enzovoorts. Niet alleen zorgen onze vakmensen voor de uitvoering van diverse klussen. Ook voor advies kan men terecht bij Heijnen B.V. Heeft u enig idee uit hoeveel verschillende soorten metsel- en voegwerk u tegenwoordig kunt kiezen? 

Dienstverlening aan aannemer in Gelderland 

Een aannemer in Gelderland kan Heijnen B.V. voor diverse klussen inschakelen. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan metsel- en voegwerk. Ook voor tegelwerk en lijmwerk kan men rekenen op onze professionals. Heeft u zelf een klus op dit gebied? Ook zonder tussenkomst van een aannemer in Gelderland voorzien we u van hulp. Laten we samen bekijken welke vorm van tegel- of bijvoorbeeld lijmwerk het beste aansluit op uw persoonlijke smaak. Door voorbeelden van reeds uitgevoerd werk te tonen, krijgt u een goed beeld van hetgeen er tegenwoordig mogelijk is op het gebied van metsel-, voeg-, tegel- en lijmwerk

Aan de slag met een aannemer in Gelderland

Heeft u al een aannemer in Gelderland gevonden, of bent u zelf actief als aannemer? We staan voor u klaar om samen aan de slag te gaan. Laten we eens nader kennismaken om te zien wat onze vakmensen voor u kunnen betekenen. Op onze website vindt u voorbeelden van reeds uitgevoerde projecten. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen.