T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Hulp van een ervaren aannemer in Emmen 

Start u binnenkort met een renovatie van uw woning? Heijnen B.V. is uw aannemer in Emmen, voor de uitvoering hiervan. Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van metselwerk, lijmwerk, voegwerk en tegelwerk. Na een inventarisatie van uw wensen stellen we een plan op voor de uitvoering hiervan. Pas wanneer u volledig tevreden bent over dit plan, gaan we voor u aan de slag. Zo bent u er zeker van, dat het resultaat straks naadloos aansluit op hetgeen u vooraf verwachtte. Voor welke klus kunt u een aannemer in Emmen goed gebruiken? 

Aannemer in Emmen werkt met duurzame materialen 

Duurzaamheid speelt een belangrijke factor in de werkwijze van onze aannemer in Emmen. Door met kwalitatief goede en duurzame materialen te werken, kunnen we u ervan verzekeren dat u een lange tijd plezier zal hebben van het uitgevoerde werk. Voegen zullen lang mooi blijven, tegelwerk blijft strak tegen de muur zitten, enzovoorts. De ervaring die wij hebben opgebouwd in ons werk maakt, dat we u vooraf van persoonlijk advies kunnen voorzien. Welk type metselwerk past bijvoorbeeld het beste bij de stijl van uw woning? Naar wat voor type voeg zoekt u? Door de mogelijkheden aan u voor te leggen komt u tot een weloverwogen keuze. 

Aan de slag met onze aannemer in Emmen

Wilt u op korte termijn starten met de werkzaamheden aan uw woning? Neem eens contact op met onze aannemer in Emmen. Samen inventariseren we de werkzaamheden die aan uw woning moeten worden uitgevoerd. Kijk ook eens op onze website, waar u meer informatie vindt over de verschillende diensten die we u aan kunnen bieden.