T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Aannemer Drenthe

Zocht u op aannemer Drenthe en zoekt u een professional? Dan staat bouwbedrijf Heijnen B.V tot uw dienst met vele jaren expertise en professionaliteit. Wij hebben groepen werknemers als voegers, lijmers en tegelzetters tot onze beschikking die met veel kennis en kunde uw badkamer of keuken komen betegelen, impregneren of lijmen. Of het nu een interieur van een bedrijfspand of dat van een schoolgebouw; zowel in utiliteitsgebouwen als in nieuwbouw zijn wij in het verleden werkzaam geweest.

De diensten van aannemer Heijnen B.V. reiken tot in Drenthe

De resultaten van onze projecten tot aan de Waddeneiland of over de grens met Duitsland zijn om van naar huis te schrijven en online te bekijken. Bouwbedrijf Heijnen B.V. is VCA gecertificeerd en stelt veel belang in de gezondheid en arbeidsomstandigheden van haar werknemers. Of u nu diverse muurtjes gemetseld wilt hebben of dat u een patroon in de betegeling wilt, wij van Heijnen B.V. staan garant voor kwalitatief gezien hoogstaande prestaties ook wat betreft uw lijm- of voegwerk in de omgeving van Drenthe.

Contact opnemen met bouwbedrijf Heijnen B.V.

Misschien heeft u vragen over de projecten of de werkzaamheden van Heijnen B.V.? Dan kunt u hiervoor contact opnemen met ons via het telefoonnummer 0591 626766 of het emailadres info@heijnenemmen.nl. Daarnaast zijn we op locatie te bezoeken in Emmen op de Handelsweg 5. Wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en streven naar een spoedige behandeling van al uw vragen, problemen of offertes.