T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Hulp van een ervaren aannemer bij Coevorden 

Bent u voor een renovatie van uw gevel op zoek naar een ervaren aannemer in Coevorden? Wilt u de badkamer renoveren, door het bestaande tegelwerk te vernieuwen? In beide gevallen kunt u rekenen op onze vakmensen. Heijnen B.V. heeft een jarenlange ervaring in de uitvoering van sterk uiteenlopende werkzaamheden. Denk aan metsel- en voegwerk, maar bijvoorbeeld ook aan lijm- en tegelwerk. Deze ervaring maakt dat we u niet alleen van een strak eindresultaat voorzien, maar u daarbij op voorhand kunnen adviseren over de mogelijkheden die u heeft. Bent u bijvoorbeeld bekend met de verschillende stijlen waarin het metselwerk kan worden aangebracht? Door de mogelijkheden op een rij te zetten, helpen we u tot een weloverwogen keuze te komen voor uw woning. 

Aanpak van onze aannemer in Coevorden 

Wanneer u voor de hulp van onze aannemer bij Coevorden kiest voor een nieuw-, aan- of bijvoorbeeld verbouw van uw pand, starten we met een uitgebreide inventarisatie van uw wensen. Aan welke eisen moet het tegel- of metselwerk straks voldoen? Kiest u voor een witte, of juist grijze voeg? Heeft u al een tegel gevonden voor uw muren en vloeren? Op basis van de wensen die u deelt, zorgen we voor een concreet plan van aanpak. Het maakt dat u op voorhand precies weet waar u aan toe bent, wanneer u kiest voor onze aannemer bij Coevorden. 

Persoonlijk advies van aannemer bij Coevorden 

Zoals eerder aangehaald werd, zijn er tal van verschillende factoren om rekening mee te houden bij voeg-, metsel-, lijm- en tegelwerk. Persoonlijk advies van onze aannemer in Coevorden kan om die reden wenselijk zijn. Neem eens contact met ons op, zodat we een nadere kennismaking met u in kunnen plannen. We zijn benieuwd naar uw wensen en plannen!