T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Metselbedrijf Groningen

Bent u op zoek naar een kwalitatief metselbedrijf in Groningen dat u kan helpen bij het benodigde metselwerk? Dan bent u bij Heijnen B.V. helemaal aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van onder meer metselwerk en zijn actief in een breed gebied waaronder natuurlijk in Groningen.

Metselbedrijf Groningen inhuren

Wij hebben zo’n dertig ploegen met allround metselaars in dienst. Er staat er dus altijd wel eentje voor u klaar. Wij staan garant voor een kwalitatief eindresultaat waar u blij mee kunt zijn. Veelzijdigheid, hoogwaardige kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel en wij streven ernaar om hier altijd aan te voldoen. Daarnaast zijn we VCA gecertificeerd. Dat betekent dat we voldoen aan de regels voor veiligheid, gezondheid en milieu. Ook zijn we lid van de Aannemers Vereniging Metselwerken. Die vereniging zorgt voor een landelijke opleiding en regelt dat de kwaliteit van metselwerk op niveau is.

Metselbedrijf Heijnen B.V te Groningen inhuren

Niet alleen verzorgen we uitstekend metselwerk. U kunt bij ons ook terecht voor tegelwerk, gevelonderhoud, lijmwerk, renovatie, voegwerk, gevel impregneren en gevelrenovatie. Wilt u graag contact met ons opnemen? Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0591-626766 of e-mail ons naar info@heijnenemmen.nl Heeft u specifiek meer vragen over metselwerk? Dan kunt u bellen naar 06-53156879 en als u meer wilt weten over tegelwerk kunt u terecht bij 06-53656710. Wilt u vrijblijvend een offerte op laten stellen? Vul dan het formulier onder het kopje offerte in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.