T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Professionele aannemer in Hoogeveen inschakelen 

Heijnen BV is uw professionele en vakkundige aannemer bij Hoogeveen voor het herstellen en vernieuwen van uw metsel- en tegelwerk. Ook voor lijm- en voegwerk kunt u op onze vakmensen rekenen. Bij een nieuwbouwproject, het plaatsen van een aanbouw of bijvoorbeeld bij een renovatie van uw pand kunt u haast niet ontkomen aan het vernieuwen van het tegel-, metsel- en voegwerk. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van nieuwe tegels in de keuken of badkamer. Buiten wilt u de buitenmuur van een nieuwe voeg laten voorzien. Zeker wanneer de oude voeg langzaamaan steeds verder begint af te brokkelen. 

Diensten van onze aannemer in Hoogeveen 

Als aannemer bij Hoogeveen bieden we u niet alleen hulp aan bij metsel-, voeg-, tegel- en lijmwerk in en rondom uw pand. De jarenlange ervaring die we hebben opgebouwd in deze werkzaamheden maakt dat we u vooraf kunnen adviseren. Bij het aanbrengen van een nieuwe voeg heeft u bijvoorbeeld keuze uit verschillende stijlen. Niet iedereen is zich hiervan bewust. Daar waar de ene voeg soms veel beter bij de woning past dan een andere. Onze vakmensen wijzen u hier graag op, voordat zij aan de slag gaan met de uitvoering van de werkzaamheden. 

Aan de slag met een aannemer bij Hoogeveen 

Wilt u al op korte termijn aan de slag met het vernieuwen van het tegelwerk in de badkamer, of het voegwerk in de buitenmuur? Gaat u over een aantal maanden van start met een aanbouw, waarbij u zoekt naar een specialist op het gebied van metselwerk? We vertellen u graag meer over de hulp die Heijnen BV u als aannemer bij Hoogeveen kan bieden in dergelijke situaties. Neem eens contact met ons op!